246

Wyeast 5733 Pediococcus

Bakterier til ølbrygging

Varenr: 230044
169,-
-+
Hovedlager: Bestillingsvare (35 dager)
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 0Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

BESTILLINGSVARE

 - Fast bestilling første fredag i måneden.

 - Produksjonstid: 14 dager.

 

Dette er en melkesyrebakterie som brukes til å lage belgiske øltyper hvor syrlighet er sentralt og ønsket i smaksbildet. Du finner denne gjæren ofte i gueuze og andre typiske surøl. Produksjon av syre og diacetyl vil øke jo lengre ølet lagres.

  • Utgjæring: ikke aktuelt
  • Flokkulering: ikke aktuelt
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 15-35 °C 
  • Alkoholtoleranse: ikke aktuelt
246
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.