245

Wyeast 5526 Brettanomyces lambicus

Vill- gjær til ølbrygging

Varenr: 230042
189,-
-+
Hovedlager: Bestillingsvare (35 dager)
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 0Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

BESTILLINGSVARE

 - Fast bestilling første fredag i måneden.

 - Produksjonstid: 14 dager.

 

Dette er en gjærstamme av typen villgjær, og er hentet fra belgisk surøl, type lambic. Den produserer et cherry- aktig smaksbilde i tillegg til syrlighet og en distinkt Brett- karakter. Hvis du skal lage et øl med klassisk belgisk karakter, bør du bruke denne gjæren smamen med andre gjærtyper eller melkesyrebakterier. Ølet trenger vanligvis 3-6 måneder får å utvikle det ønskede smaksbildet.

  • Utgjæring: meget høy
  • Flokkulering: medium
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 15-24 °C 
  • Alkoholtoleranse: 12 %
245
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.