211

Wyeast 1762 Belgian Abbey II

Ale- gjær til ølbrygging

Varenr: 230011
139,-
-+
Hovedlager: Bestillingsvare (35 dager)
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 0Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

BESTILLINGSVARE

 - Fast bestilling første fredag i måneden.

 - Produksjonstid: 14 dager.

 

Dette er en perfekt gjær til å bruke i klassiske belgiske øltyper med høy gravity. Gjærstammen har en relativt ren smaksprofil som løfter frem malt og typeriktig etanol- karakter. Du kan få estere som smaker av delikate tørkede frukter hvis du fermenterer på høy temperatur eller har en høy gravity.

  • Utgjæring: 73-77 %
  • Flokkulering: medium
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 18-24°C
  • Alkoholtoleranse: 12 % ABV
211
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.