191

WLP1983 Charlie's Fist Bump Yeast

Lager- gjær til ølbrygging

Varenr: 220084
99,-
-+
Hovedlager: Ikke på lager
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 0Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

Med lisens fra Charlie Papazian til å øke temperaturen, kan denne gjærstammen hjelpe deg til å ferment lager- øl på høyere temperaturer. Dette gjør det mulig for bryggeren å lage en rekke spennende øltyper. Oppskriftene i Papazian's bøker, The Complete Joy of Homebrewing and The Homebrewers Companion, ble opprinnelig utviklet og utprøvd med denne gjærstammen. Lagering er uttrykket som lager- øl stammer fra, og tilkjennegir en tradisjon med å lagre ølet i 0-3°C i opptil åtte uker.

  • Utgjæring: 66-70 %
  • Flokkulering: lav
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 13-14°C
  • Alkoholtoleranse: ikke oppgitt

PurePitch-pakkene fra White Labs har en best før-dato på seks måneder etter produksjonsdato. I følge målinger gjort hos White Labs er det så mye som 71% levedyktige celler i pakkene ved best før-datoen.  Gjæret er i realiteten holdbar mye lenger enn dette og kan fint benyttes selv om den er eldre så lenge du lager en starter (forkultur).

 

Les mer om dette i vår gjærstarter-guide.

 

White Labs har strenge rutiner på kvalitetskontroll. Til hver batch utarbeider de en rapport, og du kan hente opp rapporten til gjærpakken du har i hånden her.

 
Har vi ikke gjærstammen du ser etter på lager så kan du legge inn en ordre allikevel. Da sørger vi for at den kommer med på førstkommende bestilling fra White Labs. Vi bestiller normalt gjær annenhver uke.

191
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.