14231

Yeast Bay Farmhouse Sour Ale

Ale- gjær og villgjær til ølbrygging

Varenr: 101824
149,-
-+
Hovedlager: Ikke på lager
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 0Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

Farmhouse Sour Ale er en blend av Saccharomyces and Lactobacillus. Den ble laget til bryggere som ønsket å lage en Saison med balansert syreprofil som komplementerer det komplekse esterinnslaget fra The Yeast Bay sine unike farmhous / Saison- gjærstammer, men uten «the Brettanomyces funk» (sitat). Denne blenden inneholder to farmhouse / saison Saccharomyces cerevisiae- stammer, Lactobacillus brevis og Lactobacillus delbreuckii. De to Saccharomyces- stammene lager en nydelig esterprofil med toner av grapefrukt og appelsinskall. Du kan og forvente milde jordaktige toner og milde kryddertoner. De to Lactobacillus- stammene produserer en balansert syreprofil hvis den får tilgang til karbohydrater som blir igjen etter Saccharomyces- gjæringen.

  • Utgjæring: 80-90 %
  • Flokkulering: lav til medium
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 21-26°C

Alle gjær fra The Yeast Bay produseres av Whitelabs.

14231
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.