14154

Yeast Bay Vermont Ale

Ale- gjær til ølbrygging

Varenr: 101815
149,-
-+
Hovedlager: Ikke på lager
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 0Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

I den nordøstlige del av USA blir denne gjærtypen brukt til å lage double IPA. Gjæren produserer en balansert ester- profil av ferske og sitrus som kan komplementere en heftig humlet øl. Den gjærer fort og kraftig i begynnelsen og økt temperatur kan være nyttig i sluttfasen for å øke utgjæringen.

  • Utgjæring: 75-82 %
  • Flokkulering: lav til medium
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 18-22°C

Alle gjær fra The Yeast Bay produseres av Whitelabs.

14154
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.